Loading…

Storasysterkontakt

[:sv]Alla behöver någon gång extra stöd från någon i ens omgivning. Ibland kan det bara handla om att få ses och umgås. Hos oss har du möjlighet att få träffa någon av våra storasystrar.

En storasyster är din kontaktperson på jouren. Den finns att vända sig till när saker känns svåra eller när du bara vill ha någon att prata med. Vi kan följa med på gynekologbesök, myndighetssamtal eller bara ses för att fika. Ni träffas under tio tillfällen och bestämmer tillsammans hur ni vill att kontakten ska ske.

Våra storasystrar är alla ideellt aktiva i Tjejjouren. Det är samma personer som du kan möta när du chattar med oss. Det är alltid möjligt att vara helt anonym vid kontakt med din storasyster.

Är du intresserad av att komma i kontakt med någon av våra storasystrar? Mejla oss via formuläret nedanför.

Kontakta oss

[contact-form-7 id=”245″ title=”Storasysterkontakt”][:en]storasysterkontakt

För dig som befinner dig i Umeås närområde och skulle vilja komma i kontakt med oss för en längre kontakt så kan du mejla till storasyster.umea@gmail.com.

En storasyster är din kontaktperson på jouren. Den finns att vända sig till när saker känns svåra eller när du bara vill ha någon att umgås med. Vi kan följa med på gynekologbesök, myndighetssamtal eller bara ses för att fika. Ni bestämmer tillsammans hur ni vill att er kontakt ska vara. Hur ofta ni ska ses eller om du bara vill höras över sms eller telefon.

Kontakten hålls över en tio veckor lång period och det är möjligt att som mest ses två timmar varje vecka. Känns det som att ditt behov av kontakt är större rekommenderar vi att en också vänder sig till andra instanser där en kan få stöd kontinuerligt, så som psykiatrin eller ungdomsmottagningen.

Våra storasystrar är alla ideellt aktiva i Tjejjouren. Det är samma personer som svarar på frågor som ställs i frågelådan och chattar. Det är alltid möjligt att vara helt anonym vid kontakt med din storasyster.[:]