Loading…

Chatt

Finns det något du mår dåligt eller undrar över? Eller så kanske du bara vill ha någon att prata med? Vi finns att chatta med onsdagar kl. 18:00-20:00.

Till oss kan du höra av dig för att prata om allt eller ingenting. Chatten är ett alternativ för dig som vill prata av dig, har funderingar eller känner dig ensam. Du väljer själv vad du vill prata om och hur länge du vill chatta. Vi har tystnadsplikt men lagrar heller ingenting du skriver till oss. Du har alltid möjlighet att vara anonym.

 

Hur gör jag för att chatta?

Du kommer till chatten genom att klicka på chattsymbolen här till höger.

Innan du börjar chatta väljer du vilket namn du vill ha under chatten. Det kan vara ett påhittat namn eller ditt eget. Du har också möjlighet att ange ett ämne. Kanske har du en fråga om mens eller vill prata av dig om din kompis? Då kan du ange ”mens” eller ”kompisar”.  Ämnesraden är helt valfri.

Efter du angett alias och ett ämne, ifall du vill det, placeras du i kö. Väntetiden kan variera och styrs av hur många det är som hör av sig. Om det tar för lång tid kan du alltid testa någon av de andra jourernas chatt. Du ser vilka som är öppna på  Tjejjouren.se